اگر یوونتوس مهاجم نداشته باشد، الگری با کدام نفرات به میدان خواهد رفت ؟
![]() |
در حالی که کمتر از یک روز به دیدار حساس تیم های ناپولی و یوونتوس در رقابت های سری آ ایتالیا باقی مانده، همچنان وضعیت خط حمله ی یوونتوسی ها مشخص نیست.
ایگوایین:
هیچ کدام از اعضای باشگاه یوونتوس در مورد وضعیت نهایی او صحبت نکرده اند و عده ای بر این باور هستند که او در این بازی به میدان خواهد رفت ولی توان بازی کردن 90 دقیقه را نخواهد داشت.
مانژوکیچ:
در طرف دیگر ماریو مانژوکیچ مهاجم کروات یووه به دلیل مصدومیت این بازی را از دست داد و این در حالی بود که این بازیکن قرار بود جانشین ایگوایین در خط حمله شود.
حالا به نظر می رسد در صورتی که الگری نخواهد از ایگوایین به صورت فیکس بازی بگیرید، ترکیب یووه با سیستم 3‐4‐3 خواهد بود.
جیجی بوفون ― بارتزالی ― بن عطیه ― کیه لینی ― خدیرا ― پیانیچ ― دی شیلیو ― ساندرو ― کاستا ― دیبالا ― کوادرادو.










